Banner

Banner 1

Wapen Koopvaardij     Gebruiksaanwijzingen nieuwe Website    Nieuw Logo

Hallo Allemaal,

 

Onze nieuwe website is sinds 15-06-2022 in de lucht en weer gewijzigd per 01-01-2023.

We zijn over gestapt naar een nieuwe provider (Vimexx) en we zijn overgestapt op een nieuw OS waar onze website op draait. Dit was WordPress en nu draaien we onder Joomla.

De laatste wijziging die we gedaan hebben is een totale update van Joomla 3.x naar Joomla 4.x. We hebben dit moeten doen omdat we anders onze gegevens niet meer konden beveiligen. Dus deze update was echt noodzakelijk.

LET OP!!!!

Het password wat je MOET invoeren moet minimaal 12  karakters hebben (letters,cijfers of leestekens)

We hebben alle leden opnieuw ingevoerd en zij kunnen inloggen op de site met hun MAxxx nummer als password gebruiken we het bij ons laatst bekende email adres. Is het email adres korter dan 12 karakters dan krijgt U van ons een password via de email toegestuurd.           Na het inloggen moet je je password wel wijzigen in een voor jouw goed te onthouden password.

Lukt het niet, geen nood we staan je bij om de problemen op te lossen. Wat we zeker niet willen is dat leden boos worden. Dat is verspilde energie. Dus kom je er niet uit mail de webmaster Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.