Afdrukken
Hits: 9160

  Wapen Koopvaardij    AVG Protocol Marine Radio Amateur Club.     Nieuw Logo

 

 

AVG Protocol Marine Radio Amateur Club


In dit dossier is vastgelegd hoe de Marine Radio Amateur Club omgaat met de aan haar toevertrouwde persoonsgegevens, met welke instanties de gegevens worden gedeeld en waarom en hoe hiervoor de toestemming van de betrokkenen is geregeld. Ook is de privacyverklaring van de vereniging in dit dossier opgenomen en staat beschreven hoe de privacyverklaring onder de aandacht wordt gebracht van allen die met de vereniging van doen hebben.

Verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens is:

De Marine Radio Amateur Club

Als u vragen of verzoeken hebt over dit Privacy-beleid, dan kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkwijze voor vastlegging van persoonsgegevens

De  Marine Radio Amateur Club  hanteert de volgende werkwijze voor de vastlegging van persoonsgegevens:

A. Leden administratie

Alle correspondentie met de leden over de verenigingsactiviteiten en het lidmaatschap wordt per e-mail verstuurd.

B. Leden administratie, Locatie

 

C. Leden administratie, Beheer

De secretaris (Ledenadministratie) verwerkt de aanmelding(en) wekelijks in de ledenadministratie.

De penningmeester houdt een financiele ledenadministratie bij.
Afmeldingen komen van leden binnen bij de secretaris.
De afmeldingen worden wekelijks verwerkt door de secretaris.
Afmeldingen worden nog twee jaar in het systeem bewaard.
Daarna wordt de betrokkene uit het systeem verwijderd.

 

D. Privacyverklaring

De Marine Radio Amateur Club legt gegevens vast die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van het lidmaatschap of de verwerking van een eenmalige gift, zoals naam, adres, woonplaats, e-mailadres en roepnaam/luisternummer.
Wij verstrekken uw gegevens uitsluitend aan partijen die diensten voor onze vereniging uitvoeren, zoals een QSL Bureau, banken voor verwerking van betalingen en alleen die gegevens die voor betreffende verwerking noodzakelijk zijn.
Alle aan ons toevertrouwde informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld.
Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt om informatie te sturen die onze vereniging betreft.
Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen.
U kunt zich op elk moment afmelden als lid.

Stuur daarvoor een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook adreswijzigingen en roepnaam/luister nummer wijzigingen kunt u doorgeven aan onze ledenadministratie.
De Marine Radio Amateur Club zorgt voor een goede en passende beveiliging (zowel technisch als fysiek) van de aan haar toevertrouwde persoonsbestanden.


E. Beleid rondom continuïteit

Cookie beleid op de website

Wij gebruiken geen cookies op de website. De gegevens van geregistreerde leden worden vastgelegd in de website database.

 

 


Vragen of klachten

Neem voor vragen of opmerkingen contact op met onze secretaris via een e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uiteraard helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Indien je van mening bent dat wij jouw gegevens niet op de juiste manier verwerken, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.